ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Antifa Hip-hop Live στην Καλλιθέα // 10.2019

Η μουσική είναι μια αφορμή για να βρεθούμε, να μιλήσουμε, να γνωριστούμε. Και ταυτόχρονα είναι ένας τρόπος να δηλώσουμε «παρών» στη μάχη για τον έλεγχο του δημόσιου χώρου. Απλωνόμαστε, στήνουμε ηχεία και πάγκους με έντυπα και όλα έρχονται με την σειρά τους. Οι μουσικοί δεν παίζουν για τα φράγκα και την φήμη, αλλά για την γειτονιά και τον σεβασμό της.

Για το φιάσκο των "εθνικιστικών καταλήψεων" // 12.2018

Όσες και όσοι φτύσατε στα μούτρα τις «καταλήψεις για τη Μακεδονία», όσες κι όσοι σιχτιρίσατε, όσες κι όσοι θέλατε κάτι να πείτε, αλλά ντραπήκατε ή φοβηθήκατε, όσες κι όσοι κάνατε αντιφασιστική κατάληψη, όσες κι όσοι σπάσατε φασιστική «κατάληψη», όσες κι όσοι δεν ψηθήκατε με τις πατριωτικές μαλακίες θα πρέπει να αισθάνεστε περήφανες και περήφανοι. Είστε (και είμαστε) κομμάτι μιας πολυπληθούς αντιφασιστικής κοινότητας – η τελευταία ελπίδα που έχει αυτή η κοινωνία για να μην κατρακυλήσει στο φασισμό και στον πόλεμο.

Έχουμε χίλια πρόσωπα, και είναι όλα, ενάντια στους φασίστες // 02.2019

Ο κόσμος μας είναι περίπλοκος, γεμάτος με «μεγάλα» ζητήματα τα οποία δε γίνεται να μας αφήνουν αδιάφορους. Αλλά η μάχη με τους φασίστες στη γειτονιά, η μάχη στη μικροκλίμακα, η μάχη για το δημόσιο χώρο είναι ο τρόπος μας να φέρνουμε αυτά τα «μεγάλα» ζητήματα στα μέτρα μας. Αυτή η μάχη είναι που μας αντιστοιχεί και αυτή τη μάχη είναι που μπορούμε να δώσουμε με αξιοπρέπεια.

Kυκλοφόρησε το τεύχος #71

Δείτε τα σημεία διακίνηση στο autonomeantifa.gr ή στείλτε mail στο antifa.south@gmail.com

Currently Playing

Antifa tube