Εμείς που γράφουμε και μοιράζουμε αυτό το έντυπο, είμαστε μέλη της αυτόνομης αντιφασιστικής συνέλευσης antifa south.

Μέχρι πρόσφατα, πολλοί και πολλές από εμάς απαρτίζαμε τον αντιφασιστικό πυρήνα γειτονιάς antifa kallithea: Κατά μία έννοια, η ιστορία του πυρήνα αυτού είναι και δική μας ιστορία.

Είμαστε antifa γιατί νιώθουμε στο πετσί μας ότι ο ελληνικός φασισμός καλπάζει γύρω μας απειλητικά. Γιατί έχουμε καταλάβει πως αν δεν οργανωθούμε εναντίων του στη καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνουμε απλά με το στόμα ανοιχτό και τα χέρια σταυρωμένα. Στη χειρότερη θα μας πάρει όλους ο διάολος.

Η συνέλευση antifa south είναι ο τρόπος να επικοινωνήσουμε τα λόγια και τις δράσεις μας σε κάποιες από τις «Νότιες» γειτονιές της Αθήνας. Το πρώτο τεύχος αυτού του εντύπου μοιράστηκε χέρι χέρι στους δρόμους, στα σχολεία και στις πλατείες της Καλλιθέας, του Π. Φαλήρου, της Ν. Σμύρνης και των γύρω περιοχών σε 4.000 αντίτυπα.

Αν κάτι από αυτά που διάβασες εδώ σου φάνηκε καταφύγιο από την ατομική βλακεία που κυριαρχεί, ή αν απλά θες να μας πεις μια κουβέντα – μη διστάσεις να το κάνεις! Στείλε μας mail εδώ:  antifa.south@gmail.com

admin

RELATED ARTICLES